natasha green

Änglamamma & mamma

Annons

Andas in…. Andas ut 

Fuck kronisk sjukdom vill jag börja med att säga… Fuck att leva med smärta! 

Fuck endometrios! 

Känns som min kropp håller på att dö, medan jag sitter fast kvar inuti den. Som att vara instängd i ett fängelse utan någon som kan hjälpa mig ut. 

Senaste månaderna har vart värre än på riktigt länge. Kroppen värker, jag har svårt att göra vanliga saker såsom gå, böja mig ner osv… Det gör ont, mycket ont, hela tiden. Det är ansträngande att äta, prata, andas…. Jag kan inte sova längre pga smärtan och vaknar ofta mer trött än när jag la mig. 
Jag börjar undra om detta är mer än endometrios. Det kan ju knappast tillhöra vanligheterna att ha ont dagligen i hela  kroppen. Till och med mina fingrar, handleder mm gör  ont…. Det liksom strålar kontant i kroppen. Tillsammans med en känsla som påminner om när man ligger hemma med influensa och knappt kan resa sig för att gå på toa… Kroppen är helt orkeslös 🙁

Känns som jag spyr ur mig massa gnäll mest nu, men jag orkar inte mer… Jag klarar inte att fungera längre… Någon som kan ha en aning om vad ner som kan va fel som lätt blandas ihop med endometrios. 
Har bevisat att jag har endometrios, så den diagnosen har jag redan på papper. 

Har kolla sköldkörteln, tarmcancer, reumatism. Även gjort en ordentlig undersökning på mina blodvärden flera gånger som inte visar något fel 

Kommentarer
natasha green

Kommentera

 1. Anonyn

  Det där låter som fibromyalgi. Jag har precis fått den diagnosen och mina symptom liknar dina väldigt mycket. Det tar lång tid att få diagnosen (för mig tog det 6 månader av konstanta läkarbesök, provtagning m.m). Tillslut fick jag remiss till reumatolog som gjorde smärttest och konstaterade fort att jag har fibromyalgi.

 2. Sara

  Hej! Låter väldigt likt mina symptom på fibromyalgi. Är svårt att få en diagnos på detta då det inte går att ta något prov som visar, men jag hat både endometrios och fibromyalgi och dina symptom tycker jag låter mer som fibro. Läs på lite om fibromyalgi och se om du känner igen dig. Jag har blivit mycket bättre genom att ändra min kost så det finns hopp även om det är en tung diagnos att få.
  Hoppas du mår bättre snart!

 3. Josefin

  Hej fina du!
  Har en arbetskamrat som lider av detta helvete… som jag har förstått det så har hon fått bra hjälp och bra mediciner. Ska höra efter mer. Hon arbetar för bättre förståelse och bättre sjukvård. Att alla ska bli trodda!

  endometriosföreningen På Facebook är en bra grupp. Lycka till

Annons
stats