Green hair don't care  | Änglamamma & mamma
natasha green

Änglamamma & mamma

Annons

Green hair don’t care 

Så detta hände i söndags…. Jag blev med grön/blått hår. Inte riktigt med meningen hahaha, men va fan… Man lever bara en gång. 
Va på simhallen med barnen i lördags och när jag kom upp såg att mitt hår Hade reagerat på kloret och va helt mossgrönt!!! 

Kan  inte bleka bordet heller för då kommer mitt hår gå av typ. Så tänkte jag räddar situationen och la in en blå hårinpackning från Maria Nila som min kompis Karin hade hemma. 


Sagt och gjort! In med den! Och ut kom ett litet troll haha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta riktigt… Men men, det är inte permanent, det tvättas ur ju. Och under tiden så ser jag ut som om jag är ascool fast jag är en tönt 😁👍

Lika grönt som mitt efternamn åtminstone! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
natasha green

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats