Milton | Änglamamma & mamma
natasha green

Änglamamma & mamma

Annons

Milton

Ville bara dela en bild. Ord kan inte förklara hur stolt jag är över Milton. Han är världens vackraste, sötaste, roligaste, enklaste, sötaste, gosigaste son <3

Älskar dig så jävla mycket, aldrig i livet har jag vart så stolt över något! Jag och din pappa gjorde det finaste jag någonsin sett och kommer se!

Du ska veta att jag tänker på dig varje minut, även när jag tror att jag inte gör det och sysslar med annat så är du ändå där i tanken och i hjärtat, det kommer du alltid vara!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
natasha green

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ronja

    Jag har följt dig på instagram och jag blev så lycklig när jag fick se att du äntligen fått din vackra son. Han är så vacker, lika vacker som sin mamma. När du sedan skrev att Milton blivit en ängel brast mitt hjärta och tårarna ville inte sluta komma. Jag beundrar din styrka och hur fantastisk du är som person och mamma. Milton kunde inte ha en bättre änglamamma än dig och hans syskon kommer vara lyckligt lottade.
    Jag ser fram emot att få göra ett smycke till minne av din fina son <3
    Styrkekramar/Ronja

  2. sara

    Jag beklagar sorgen så hemskt mycket, gör så ont i hjärtat att läsa vad du har gått igenom och jag tänker på dig jämt fastän jag inte känner dig. Milton är så himla söt och jag önskar verkligen att du hade fått njuta av honom hela livet men du kommer klara av det här och bli världens bästa mamma till nästa bebis också!

Annons
stats