Änglamamma & mamma

Julen

Julafton igår va supermysigt!

Blev att vi bokade in oss på ett julbord på en restaurang då  arken jag eller andreas kände att det var lämpligt att stressa med mat osv när det bara var han jag och saga. Och dessutom nu när jag är höggravid.

Efter middagen fick saga alla sina presenter och var supernöjd verkligen! Den stora presenten i år blev ett akvarium som hon önskat sig mega mycket och hon ska få välja fiskar om någon vecka när vi är tillbaka från semestern i Stockholm. Annars blev det pyssel, doktorsleksaker, dockor, böcker mm. Av Rebecca och chrille fick hon fönsterfärg (bingo!! Mer present till mig haha) ska bli riktigt kul att göra igen, älskade det  verkligen när jag va yngre.

 

Annars händer inte mycket. Började må dåligt igår så ligger mest raklång idag och gör inget speciellt alls. Vet inte vad som händer, känner inte igen mig själv. Kroppen har typ gett upp. Känner mig trasig i varenda led i kroppen, tung, otymplig och orörlig vilket inte är så konstigt. Men är verkligen extremt trött och känner mig febrig uran att ha feber. Orkar knappt ta mig upp, och det är verkligen olikt mig. Är rätt pigg utav mig och uppskattar att ha fullt upp, långa promenader… Och få timmar sömn påverkar mig inte så. Mkt annars. Tur att andreas finns och backar upp mig här hemma idag. Någon annan som känt såhär i slutet av graviditeten? Känner mig nästan influensa sjuk utan att vara sjuk, det och lite ”nere” mentalt (antagligen av tröttheten).

3 dagar kvar till BF <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats