Änglamamma & mamma

Dålig mamma 

Ni läser rubriken…. Här för ett tag sen fick jag ett samtal som ifrågasäte min och Andreas roll som föräldrar. SOC ringde efter att en anmälan gjorts för oro att  vi misshandlar barnen både fysiskt och psykiskt samt att vi båda sägs ta droger. 

Ni som känner oss känner som jag, detta är befängt!! Men det finns en historia bakom denna anmälan som jag tänkte ta här… 
I slutet av maj hade jag min 25 års fest med våra närmsta vänner samlade. Kvällen va superrolig och alla hade kul. I slutet av kvällen så tog Andreas (dåvarande) bästa kompis och slängde dartpilar i min tjejkompis arm så hon blödde och siktade även på mig. Sen kommer han fram och frågar om jag vill ha sex med honom. Han tyckte att det var okej att vi låg eftersom jag och Andreas hade gjort slut. Jag blev såklart sjukt upprörd och sa nej, men frågade flertal gånger innan om han va seriös eller skämtade  då hans flickvän sen 5 år stod i samma rum. Jo då, han va seriös. 

Gick till Andreas och bad honom skicka hem vännen och berättade vad som hänt. Andreas gick och pratade med honom och denna vän skulle börja slåss och försöka skalla människor på festen,sparkade och slog på rutor och hotade människor. Betedde sig helt sinnessjukt. Det visar sig sedan att killen tagit kokain eller någon annan liknande substans och säkert därav beteendet. Vi fick i alla fall ringa polisen för att få honom bort därifrån. 

Påvägen hem frågar jag Andreas och alla som känner denna kille angående vad jag länge misstänkt, om det va så att han vart otrogen mot sin tjej. Som dessutom var min vän. Hade misstänkt det i ett år men ingen ville ju erkänna då de va  hans vänner. Men nu kom erkännandet från alla som kände honom, ja han hade vart otrogen sexuellt med flertal tjejer, varav en och samma under ett lång tid. 

Som vän till hans flickvän som gick ovetandes ville jag såklart rena mitt hjärta och berätta detta. Så jag varnade killen och gav honom en chans att berätta själv innan jag skulle träffa henne. Han valde att ljuga så jag träffade henne och berättade allt jag visste och hade fått höra. 

2 dagar senare kommer samtalet…. SOC. ”det har gjorts en anonym orosanmälan på er angående ert föräldraskap för Saga och Colin”.   Det denna person dock råkade försäga  sig  om var att det var en kille som hade ringt. Ganska uppenbart vem det är va? Även för er som inte känner oss mer än bloggen? 

Att hämnas är alltid fånigt enligt mig, men att dra in mina/våra barn i en falsk anklagelse är fruktansvärt vidrigt och helt sjukt äckligt! Hade han velat sprida rykten om mig, varsågod ha kul! Men att påstå att  varken jag eller Andreas gör illa våra barn eller tar droger är ju så brutalt att jag knappt vet om jag ska skratta eller gråta. 

Såhär såg anmälan ut. 

Detta är anledningen till att jag helt avstått från att blogga. Jag ville att soc kunde bilda sin egna uppfattning av oss som föräldrar utan  att läsa min blogg om vårt familjeliv innan. Nu i onsdags hade vi första mötet med en trevlig kvinna. Hon var  tydlig med att det inte fanns någon misstanke om att vi inte är bra föräldrar men att enligt lag så måste man utreda och träffa båda föräldrarna samt även Sagas mamma och Saga  och Colin. Så vi kommer mest troligt träffas 1-2 gånger till innan det läggs  ner. 

Jag känner mig fruktansvärt sårad och kränkt. Dessutom av en människa som ska vara vår bästa vän och pojkarnas gudfar. Jag önskar all fortsatt olycka åt denna människa och är tacksam att han inte finns  i vårat liv längre. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Herregud va ledsen jag blir för er skull-att människor kan sjunka såå lågt.
    Råkade tyvärr oxå ut för en anonym anmälare för många år sen-vilket medförde mkt sorg och smärta för oss som familj-soc la ner de hela efter möten med oss och barnen och efter kontakter med barnens skola och dagis-de fanns inget fel med oss -men de tog många år innan man vågade andas ut igen-vet inte än idag vem den anonyma anmälaren va-men har våra misstankar och denna person finns inte kvar som vän till oss-all lycka till önskar jag er <3

  2. Misstossequeen

    Men fy 🙁 vad ledsen jag blir av att läsa detta 🙁
    Vilken hemsk människa!! :O
    Man drar aldrig in barn i något. De är oskyldiga individer..
    Sen att han anmäler er, för att du väljer att vara ärlig mot din vän samt gett honom chansen att själv vara ärlig, det är ju bara så barnsligt!! Vissa växer tyvärr aldrig upp 🙁
    Styrke kram <3

  3. Huma

    Fy för såna människor, varför blanda in oskyldiga barn i detta om han inte kan få det han vill ha. Oavsett vad så ska man respektera sina vänners tjejer om dem är tillsammans eller ej. Så skönt att det gick bra ändå, man får ju automatiskt hjärtat i galsgropen när sociala blir inblandade i ens liv men dem är inte alltid så farliga så man kan tänka sig. Många kramar och hoppas det löser sig.

stats