Änglamamma & mamma

Size lycklig 

Nu gör jag det som jag trodde jag aldrig skulle någonsin våga göra. Visa upp min mammakropp. Med en sån där mjuk degig klump på magen som Colin tycker är hysteriskt kul att slå lite lätt på så den börjar fladdra. Ett par breda höfter med celluliter, ett par lagom hängiga bröst och ca 15 kg + på vågen. Så här ser den oredigerade sanningen ut när man fått barn.

Min prioritet i livet är inte att träna massor för att bevisa andra hur grymt snabbt jag kan komma tillbaka till min tidigare vikt och kropp. Jag har senaste 3 åren, sen jag förlorade Milton lagt all fokus på mig och min familj för att vi ska må bra. VISST, Jag vill också jättegärna tappa dom där extra kilona som ligger och ropar hej på vågen, men jag gör det i min takt, när jag är redo. 

Senaste tiden har jag blivit så inspirerad av alla som vågat ta steget att visa upp sina kroppar, stora som små. Vi är alla vackra. Hälsosamt och lyckligt är vackert, oavsett vad vågen säger. 

Vi (speciellt kvinnor) måste börja acceptera hur vi ser ut och ge varandra kärlek trots att vi alla ser olika ut. Färg, storlek, form…. Alla är vackra på SITT sätt ❤️ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Filippa Stranne

    Tycker att det är fantastiskt att du visar upp. Det borde idag vara en självklarhet att alla ser olika ut beroende på vad kroppen har varit igenom. Och träning ska vara något som får en att må bra, inte bara ett sätt få en ”snygg”kropp.

  2. Sofia Jarl

    Kika gärna in hos mig , skriver om livet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella , berättar öppet om min förlossningsskada som missades för att det inte ska drabba andra och om min älskade lilla son Milton . Önskar dig en fin dag ! <3

stats