Änglamamma & mamma

Fyra blir fem

Knappt att jag vågar släppa nyheten…. Är jätterädd att släppa den och ens våga hoppas… Men here we go.

Jag och Andreas väntar vårt andra barn, Sagas och Miltons lillesyskon 🙂

En liten glad nyhet i all sorg och saknad från vår älskade ängel, nu har vi fått en andra chans som vi självklart hoppas ska få gå bra.

Än så länge är det väldigt nytt, men var på ultraljud idag som visade att den lilla bönan hade ett starkt och friskt hjärta så det gör att missfall inte alls är vanligt då hjärtat börjat slå.

Det ska bli spännande att se vem du är och vad vi har framför oss. Jag är överlycklig samtidigt som jag är mer rädd än jag någonsin vart i hela mitt liv.

Jag tänker på Milton konstant, ingen kan ta hans plats i mitt hjärta, men det ska bli fantastiskt att få ge honom och Saga ett syskon och en plats till i mitt och Andreas hjärta.

Jag försöker intala mig själv att detta kommer gå bra, men tanken av att ”det är vår tur nu” blandar sig med känslan att att alla mina barn bara kommer dö.

Än så länge är jag i vecka 8 (7+2) och beräknas föda den 23e januari, alltså ett år emellan mina barn… Det här kommer nog bli en galen resa! Jag hoppas ni vill följa mig på den, jag behöver garanterat mer stöd än någonsin känner jag.

Samtidigt som jag mår fruktansvärt dåligt i själen och går igenom förlusten av vårt barn så ska vi känns lycka inför nästa… Än så länge väldigt förvirrande känslor, men vi är jätteglada…

Milton ska få bli storebror!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Stort grattis till Er, vilka underbara nyheter! Har tittat in på bloggen ofta efter att jag läste om Er i kvällstidningen och har blivit så berörd. Ska bli kul och spännande att följa resan mot ankomsten av familjens lillebror/lillasyster. Stort grattis igen och lycka till!

 2. jaana

  Vad roligt!! Fick tårar i ögonen när jag läste detta, stora enorma glädjetårar. Ni har gått igenom något otroligt tufft och ni förtjänar att få in gott i ert liv. Kommer med glädje att följa er resa:)

 3. Titti

  Åååh jag ryser i hela kroppen när jag läser detta! Ett jättegrattis och ett stort lycka till! Ni är så fina föräldrar! Ska bli så kul att följa din graviditet! ♡♡♡♡

 4. Emine

  Grattis kramar i massor till dig o familjen<3 vilken underbar fin nyhet o läsa om lilla livet som bor o växer i din mage nu 🙂 tänk Lille fine Ängel Milton ler från sin himmel nu när han ska bli storebror <3 Han kommer alltid vaka över Er alla <3 Kram kram <3

 5. Anki

  Jättegrattis och all lycka till er. Håller tummarna och jag lovar att både Saga och ängeln Milton kommer att hålla ett vakande öga på er.
  Massor av kramar
  Anki

 6. Zozo

  ååh gud vad glad jag blev, jag rös i hela kroppen av att läsa denna text<3 stort grattis till er<3
  jag önskar er stort lycka

 7. Nathalie

  Vad glad jag blev av att se ultraljudsbilden på instagram 🙂 känner på mig att det kommer gå jättebra och Milton kommer att vara med Er hela tiden…Lycka till <3

 8. Emma

  Åh måste bara gratulera! Så kul för er. Började läsa din blogg efter att Paula länkade den i sin. Sedan dess kunde jag inte annat än följa den. Ni är oerhört starka som har gått igenom det ni har gjort. Jag hoppas innerligt att ni får ett till litet mirakel som kan ge er glädje i all sorg. Milton kommer alltid att finnas i era hjärtan och jag tror nog allt att han är stolt. Kram

 9. Therese

  Självklart kommer jag fortsätta läsa din blogg och se hur graviditeten går, spännande resa ni har framför er igen, och jag förstår att du är rädd, det var jag också när jag blev gravid igen efter att förlorat vårt första barn.
  Men är otroligt glad för din/eran skull =)
  Kram på er.

 10. Mammatillensessa

  Stort grattis till er! Trots att vi inte känner varann så är jag så otroligt glad för din och Andreas skull. Lyckönskningar från mig <3

 11. Nora

  Grattis Gud vad glad blev jag för din skull hoppas det ska gå bra
  Jag förstår att du är rädd som jag har berättat till dig jag förlorat
  Ochså en barn för 7 år sen jag var ochså jätterädd men tror mig det kommer gå bra kram

 12. Carro

  Så himla kul för er❤️. Njut med er och ingen kommer ta Miltons plats utan han finns ju alltid med er men kan förstå hur du känner . Ska bli spån ande att följa er ❤️

 13. Linn l

  Jag torkar av tårarna av lycka från mitt ansikte var 5e sekund!!!
  Är så otroligt glada för eran skull och otroligt stolt över er!!
  All lycka!! ❤️❤️❤️

 14. S

  Stort grattis ! Allt kommer att gå så himla bra ! Blev tårögd när jag läste nyheten 🙂 se till att ta hand om er och grattis ännu en gång !

 15. Sara

  Har följt dig ända sedan du började blogga med Milton i magen, blir så glad för er skull och önskar er allihop allt det bästa i framtiden. FORTSÄTT SKRIV!

  P.S.

  Milton var verkligen underbart söt, så otroligt lik sin mamma!

stats